b Indy Fufo wil de ploeg naar een hoger niveau tillen

Indy Fufo is de broer van ex-trainer Enzo. Hij werd lang een hoofd boven het hoofd gehouden door Enzo maar nu Mbo aan het roer staat beseft Indy dat hij een tandje zal moeten bijsteken. Toch staat Indy bekend als meest technische Ves en hij is in goede dagen in staat om de volledige ploeg naar een hoger niveau te tillen. “Het voornaamste is dat we plezier beleven op én naast het veld.”

indy

Voor Indy is de ambitie dan ook duidelijk. “We moeten minstens in de bovenste helft van het klassement eindigen. Ik voel dat we klaar zijn om eindelijk die stap te maken. Het team speelt nu al enkele jaren samen dus aan een gebrek aan automatismen zal het niet liggen.”

“Daarnaast kunnen we opnieuw rekenen op de kopbalsterke Diego. Volgens mij zal hij dan ook gemakkelijk topschutter worden met vijftien goals of meer. Maar ik leg de lat voor mezelf ook heel hoog en wil mij echt nog eens scherp zetten voor de Ves. Dit wordt mijn en ons seizoen.”

“Als we moeten kijken naar echte krijgers in onze ploeg dan denk ik hierbij vooral aan Bertrand. Het lijkt mij dan ook logisch dat hij de meeste gele en of rode kaarten zal krijgen. Maar laten we ook vooral de prioriteiten binnen de Ves niet vergeten en die zijn nog steeds vriendschap en plezier beleven op en naast het veld.”