b Gustavo Inamuder roept Vod Rostov op tot comeback

Gustavo Inamuder verblijft dezer dagen traditioneel in zijn thuisland Ibiza waar hij zich in alle rust en stilte aan het voorbereiden is op het nieuwe seizoen. Via een telefonisch interview konden we hem toch een vooruitblik laten maken naar het nakende seizoen. “Eendracht de Ves zou een terugkeer van Vod Rostov goed kunnen gebruiken.”

11745315_10153173456834580_3125972249105183703_nGustavo met vriendin. Hij is topvoetballer en zij strijdt voor meer drinkrechten voor jeugdspelers. Haar bekendste uitspraak: “Stop met schieten op jeugdspelers die drinken”

“Laten we beginnen bij het begin. Een traditieclub als EDV moet elk seizoen mikken op een plaats bij de eerste drie. Een lagere plaats als dit zou een blamage zijn en een seizoen zonder Europees voetbal is ondenkbaar voor de club.”

“Als topschutter kies ik misschien wel voor Vaduz. Een gewaagde keuze, dat besef ik. Maar Vaduz heeft alles wat een goede spits moet hebben; snelheid, looks én het vrouwelijke looppasje. Met die kwaliteiten kan het niet anders dan dat Vaduz zal scoren.”

“De revelatie zou eigenlijk de terugkeer moeten zijn van Vod Rostov. Een extra beenharde verdediger die onze achterste linie goed kan gebruiken. Op stage vorig jaar in Gooik zag ik opnieuw enkele klasseflitsen en ik kan hieruit niet anders concluderen dan dat het ro(e)st er bijna af is.”

rostovVod Rostov met zijn manager die liever anoniem wenst te blijven.

“Meest gele kaarten? Om in onze competitie kaarten te pakken moet je al zotte dingen doen, en dan kom ik automatisch bij één man terecht: Carlos Cocos. Los daarvan hoop ik voor mezelf op een topseizoen waarbij ik voor veel gevaar kan zorgen. Vorig jaar scoorde ik zo zelfs een doelpunt. Laten we dit jaar als ambitie hebben om dit aantal te verdubbelen zodat ik mijn steentje kan bijdragen aan de vele successen van de club.”