b Johan Adam Vaduz schiet met scherp naar trainer Mbo

Johan Adam Vaduz is de volgende in onze reeks van voorbeschouwingen. De man van Liechtenstein is altijd al een buitenbeentje geweest binnen Eendracht de Ves. Hij is de enige die qua ijdelheid in de buurt komt van (ex-?) speler Pipi Immorales. Toch verwachten vele andere Vessen veel van Vaduz dit seizoen. “Ik wil de hoge verwachtingen inlossen.”

jannes

“Eendracht De Ves moet volgens mij mikken op een top-6 plaats. Dat is een ambitieuze toch realistische doelstelling. Hiervoor kijk ik vooral uit naar de goals van trainer Mbo. Want voor de rest verwacht ik bijzonder weinig van onze coach.”

Dat Vaduz en Mbo op rampkoers liggen was al enige tijd duidelijk en via wat over en weer verwijten in de pers leek het er zelf even op dat Vaduz aan de slag zou gaan bij Barcelona als vervanger voor Neymar. Maar dat ontkent de speler zelf. “Kijk, ik speel maar voor één club en dat is Eendracht De Ves. Ik heb weinig geloof in de trainerscapaciteiten en het voetbalinzicht van Mbo. Trainers zijn dan ook passanten bij een club en sterker nog, ik geloof niet dat papkindje Mbo ooit een officiële match voor de Ves zal aanvatten als trainer. We hebben dit weekend nog een Vesraad en hopelijk zien meerdere spelers de zaken hoe ik ze nu zie. Mbo Out! Toch wil ik nog zeggen dat Mbo op het veld wel een meerwaarde is en zijn eergevoel zal ervoor zorgen dat hij veel zal scoren.”

“De terugkeer van De La Vega is iets waar velen naar uitkijken. Hij kan de Ves zijn identiteit teruggeven. Die identiteit vinden we ook elk jaar terug bij Botero. Hij is de enige echte kandidaat om de meeste gele kaarten te krijgen.”

“Voor mezelf wil ik de verwachtingen inlossen die mijn teamgenoten in mij hebben uitgesproken. Ik zorg voor aantrekkelijk voetbal, ongeziene looplijnen en dat gekoppeld aan een dodelijke efficiëntie. Schrijf maar op, Vaduz zal blinken en Mbo stinken dit seizoen.”