b Niemand verlaat de club – Voorzitter De La Rouque

Toen de speculaties van een mogelijke transfer van Vod Rostov aan de oppervlakte kwamen belde voorzitter De La Rouque met onze redactie om duidelijk te maken dat geen enkele speler nog mag vertrekken bij Eeendracht De Ves. “Ik hoop Vod Rostov te overtuigen om bij EDV te blijven.”

2017_08_19_tornooi_15Vod Rostov speelde dit weekend met De Beize tegen Eendracht De Ves. Was dit de voorbode voor een transfer?

Met een belangrijke bekermatch op het programma dit weekend komt dit nieuws zeer ongelegen. Probeert De Beize Eendracht De Ves te destabiliseren? Speelt Lieske B een rol in dit verhaal? Terwijl trainer Mbo zijn spelers probeert samen te krijgen voor een tactische training ter voorbereiding heeft Vod Rostov laten weten niet te willen spelen in de beker. Probeert Vod Rostov op deze manier een transfer af te dwingen?

Voorzitter De La Rouque is niet te spreken over de gang van zaken. “We hebben met het bestuur duidelijk gemaakt aan de spelerskern dat na 15 augustus niemand meer mocht vertrekken. De manier waarop Vod Rostov dit probeer af te dwingen stelt mij diep teleur. Ik hoop dat alle partijen samen rond te tafel kunnen zitten om Vod alsnog te proberen overtuigen om te blijven. Vod blijft een belangrijke speler voor Eendracht De Ves.”

rostovVod Rostov met zijn obscure makelaar

“Tot nu toe is Eendracht De Ves gespaard gebleven van corrupte makelaars uit de voetbalwereld. Maar nu moeten we dus vaststellen dat ook onze club hiervoor niet veilig is,” aldus De La Rouque. Ook trainer Mbo is bijzonder teleurgesteld. “Het is moeilijk om een belangrijke bekermatch voor te bereiden als een van onze topverdedigers niet wil aantreden. Vod Rostov, die nochtans gekend staat als uiterst professioneel, heeft mij via een tweet laten weten licht geblesseerd te zijn en zo niet te kunnen spelen tegen Lieske B. Dat deze tweet duidelijk vanuit café De Beize werd verstuurd voorspelt natuurlijk niet veel goeds. Ik hoop dan ook dat het bestuur hem nog kan overtuigen om te blijven want ik reken op Vod Rostov dit seizoen.”