b Rob Savage bulkt van het vertrouwen voor het nieuwe seizoen

Rob Savage ontbolsterde vorig seizoen helemaal in zijn nieuwe positie als spits. Hij bulkt dan ook van het zelfvertrouwen en sommigen zouden dit zelf arrogantie kunnen noemen. “De vraag ‘wie wordt topschutter’ is overbodig, want wie kan mij hierin bedreigen?”

savage

“Eendracht de Ves mag dit seizoen veel ambitie hebben. Zeker als ik alle matchen kan spelen en niet zoals vorig seizoen na de winterstop even niet kon spelen. Vorig jaar mochten we in de winterstop nog dromen van promotie naar 3de klasse maar toen ik dus even afwezig was, werden er geen doelpunten meer gescoord. En iedereen weet dat je doelpunten moet maken om matchen te winnen, of zie ik dit nu verkeerd? Als we veronderstellen dat ik een volledig seizoen fit kan zijn verwacht ik niet minder dan een vierde plek in het eindklassement.”

“Naast mij als topschutter verwacht ik dit seizoen enorm veel van Mbo. Ik verwacht dat hij een revelatie wordt als tactisch genie. Met zijn leuze ‘Savage altijd in de spits’ is hij alvast goed begonnen. Op het veld verwacht ik veel van Johan Adam Vaduz, die vorig seizoen een aantal uitstekende assists op zijn naam schreef. Ik wil hier ook nog graag Diego De La Vega vermelden die zijn langverwachte comeback zal maken en met wie ik graag een tandem wil vormen centraal vooraan!”

“De meeste gele kaarten? Eendracht de Ves is nooit een vuile ploeg geweest en zal hopelijk ook dit seizoen uitblinken in sportiviteit. Als ik er dan toch iemand moet uitpikken dan moet het kapitein Simunic zijn, een man die weet wanneer hij een foutje moet maken en als spreekbuis van de ploeg al eens (terecht) verhaal durft halen bij de scheidsrechters.”

“Mijn persoonlijke doelstellingen zijn duidelijk: Ik zal topschutter worden en hiervoor hoop ik de kaap van 10 doelpunten af te ronden. Het is belangrijk dat we ons traditioneel winterdipje dit jaar sneller overwinnen.”