b Theodore ‘Wemmel’ Napravadolopulatos is terug!

Onze Griekse ‘Iron Man’ Theodore Napravadolopulatos wil na een jaar focussen op zwemmen, fietsen en lopen opnieuw schitteren op het voetbalveld. Of hij zijn befaamde kwaliteiten zal tentoonspreiden valt af te wachten want onze redactie weet van insiders dat de ‘toppen’ van Theodore zijn voetbalschoenen helemaal verroest zijn. Al kan dat ook zijn omdat hij zijn badmuts er iets te dicht heeft bijgelegd. Toch heeft hij veel ambitie. “Ik wil de revelatie van het seizoen worden.”

theodore

“Ik zeg niet dat we kampioen moeten worden, maar top vijf in het klassement is een absolute must. Daarvoor reken ik vooral op goals van Rob Savage en Enzo Fufo die zullen strijden om de topschutterstitel binnen te halen. Al zal ik hierin ook hard mijn best doen om voor concurrentie te zorgen zonder egoïstisch te zijn op het veld. Winnen staat boven een individuele topprestatie.”

“Daarnaast kijk ik bijzonder hard uit hoe de revalidatie van Diego De La Vega. Ik weet dat hij zelfs naar Belgrado is geweest bij dokter Mariana Kovacevic. (Die behandelde al eerder topspelers zoals Diego Costa, Tom De Sutter en Ivan Jovanovic, nvdr) Hij staat bekend als de placenta-dokter. Hij ontwikkelde een crème van paardenplacenta’s, waarmee hij dan de rug van Diego behandelde. Als zijn revalidatie goed verlopen is kan hij een mooie rol spelen dit seizoen. Net als Indy Fufo die zeker ook een versterking voor een team kan zijn.”

“Bertrand De La Rouque mag dan wel geen kapitein zijn maar als voorzitter-speler dwingt hij van nature respect af bij voor- en tegenstanders. Hij heeft veel leiderscapaciteiten en gaat steeds vooraan in de strijd. Dat zal van hem dan ook de speler maken die op het einde de meeste schorsingen zal gehad hebben.”

“Voor mezelf hoop ik opnieuw meer te spelen en mijn steentje bij te dragen door op de flank met assists te strooien en hopelijk af en toe ook mijn eigen goaltje mee te pikken. Als de ploeg mijn loopvermogen kan uitspelen kunnen we het vele tegenstanders moeilijk maken. Hopelijk beseft trainer Mbo dat ook. Op die manier kan die top vijf ons niet meer ontsnappen en kunnen we stiekem misschien zelfs hopen op meer.”