b Vod Rostov gelinkt aan De Beize voor onwaarschijnlijke bedrag van 2,22 euro

Na jaren van blessureleed was er deze zomer voor het eerst weer positief nieuws voor Vod Rostov. Hij voelde zich fris en mocht van de medische staf opnieuw meetrainen met de groep. Groot was dan ook de verbazing toen hij zaterdag op het toernooi ‘Vrienden Van de Ves’ een truitje aantrok in de finale van…. De Beize. Is een toptransfer in de maak? De Beize zou maar liefst 2,22 euro voor Vod Rostov veil hebben, een recordbedrag.

2017_08_19_tornooi_09

Vod Rostov, die bekend staat als stalen verdediger, was al langer ongelukkig bij Eendracht De Ves. Volgens hem werd er de voorbije jaren te weinig geïnvesteerd in degelijke structurele infrastructurele verbeteringen. Hij is de man die voor al deze technische problemen ter verantwoording werd geroepen en de laatste maanden kon hij dit nog moeilijk accepteren. Daarnaast wordt Vod volgend seizoen voor het eerst vader en net zoals Witsel is de financiële verbetering van zijn contract ook een gevoelig punt.

Vod zou ook niet akkoord zijn met de nieuwe sportieve leiders binnen de club. Met Cocos als fysieke coach en Mbo als hoofdtrainer ziet Vod Rostov het seizoen absoluut niet zitten. Toen vorige week zaterdag De Beize een man tekort had om de finale te spelen bood Vod spontaan zijn diensten aan. Met het gekende resultaat.

Vod Rostov liet een uitstekende indruk na met rust aan de bal, secuur uitverdedigen, en een stalen kopbalspel. Na de gewonnen finale liet hij zich gewillig fotograferen met de trofee en in zijn mogelijke nieuwe truitje. Ook zouden er later op de avond fenomenale bedragen zoals 2,22 euro genoemd zijn door de voorzitter van De Beize. Kan Eendracht De Ves dit bedrag weigeren of zal het toch nog een financiële inspanning doen om oudgediende Vod Rostov te houden? Uw redactie volgt de zaak op de voet.